magazia lu costica logoToti agricultorii care au in vedere sa-si imbunatateasca performantele gospodariei cu utilaje de nadejde si fiabile, insa nu vor sa investeasca multi bani in acestea, Magazia lu’ Costica le pune la dispozitie o varianta mai putin costisitoare, dar cu performante la un nivel la fel de ridicat si anume tractoarele second-hand. Avand un grad de functionare perfect, cu grija si in detaliu testate de echipa de specialisti, tractoarele de vanzare la mana a doua vor reprezenta ajutorul dumneavoastra de pret si va vor usura munca pe care o desfasurati in cele mai grele munci ale campului, in transportare pe terenuri greu accesibile.

Tractoarele second hand realizate de japonezi aduc un plus de performanta

tractor second hand

Fiindca prioritara este calitatea in orice produs pe care-l vinde, magazinul online MagaziaLuCostica.ro le ofera micilor si marilor agricultori din Romania care isi doresc sa faca performanta prin intermediul echipamentelor achizitionate, sunt oferite numeroase modele de tractoare second-hand japoneze, care sunt bine cunoscute la nivel mondial pentru calitatea si rezistenta lor in timp, de la branduri de renume ca:

  • Mitsubishi
  • Iseki
  • Kubota

Fiecare din acestea au piese originale si sunt realizate din cele mai bune materiale durabile si rezistente conditiilor meteo nefavorabile. In ciuda faptului ca au dimensiuni mai mici, acestea sunt foarte practice, ideale pentru orice tip de cultura, tractoarele second-hand vor fi de folos chiar si in spatiile de teren mai greu accesibile pentru tractoare, cum sunt de exemplu plantatiile pentru pomii fructiferi.

Ce avantaje va aduce un tractor second-hand japontez de la Magazia lu’ Costica?

Agricultorii care folosesc tractoarele second-hand japoneze din ofertele magazinului online Magazia lu’ Costica se bucura de capacitatea excelenta de tractare a acestora.  Printre cele mai importante avantaje ale acestor tipuri de tractoare se numara:
·         Durabilitatea utilajului de tractare. Tractoarele second hand japoneze vor rezista trecerii timpului si conditiilor meteo.
·         Preturi ieftine. Datorita faptului ca sunt second hand, preturile acestor tractoare din magazinul online Magazia lu’ Costica sunt cu mult reduse fata de preturile tractoarelor noi, fiind pe buzunarul tuturor agricultorilor care au nevoie de mai mult ajutor in cai-putere pentru tractiunea utilajelor.
·         Diversitate in modele de produse. Tractoarele second hand de la Magazia lu’ Costica nu sunt intr-un numar mic, fiecare client al acestui magazin online are posibilitatea de a-si alege intocmai tractorul care i se potriveste cu nevoile gospodaresti
·         Tehnologia de origine japoneza cu precizie in executie tehnica. In ciuda faptului ca sunt modele second hand, aceste tractoare sunt realizate prin intermediul tehnologiei avansate japoneze si sunt aduse in magazinul online Magazia lu Costica de branduri.
·         Aspectul modern al tractoarelor. Micile tractoare japoneze din Magazia lu’ Costica au un design modern, interesant si placut, ascunzand cu discretie caii-putere ai motorului.

Asadar, nu mai stati pe ganduri deoarece tractoarele second hand disponibile pe pagina web a magazinului online Magazia lu’ Costica asteapta cu nerabdare sa fie puse in continuare la munca si sa aduca avantajele viitorilor proprietari.