Credeai ca le-ai vazut pe toate pana acum? Te gandeai ca nimic nu poate depasi inteligenta tabletei sau cea a smartphone-ului pe care il folosesti? Ei bine, magazinul online Badabum.ro vesteste ca pe site-ul sau gasesti cele mai intelegente ceasuri, smartwatch-urile Samsung Gear S!

Smartwatch-ul Samsung Gear S – Eleganta si inteligenta la superlativ

smartwatch samsung gear s

Traim in era comunicarii, astfel ca oriunde ne aflam trebuie sa pastram legatura cu cei din familie, cu partenerii de afaceri, cu rudele sau cu prietenii. Pentru ca in multe din situatii vorbitul la Iphone/smartphone este imposibil, noua tehnologie inteligenta te primiaza cu cel mai modern terminal – smartwatch-ul Samsung Gear S!

Samsung Gear S este partenerul perfect in activitatile tale zilnice intrucat el iti ofera suport in :

  • Primirea si efectuarea apelurilor
  • Citirea mesajelor
  • Conctivitatea la reteaua Wi-fi, 3G sau prin Bluetooth
  • Trimiterea instantanee a mesajelor

De asemenea, acest ceas inteligent dispune de navigatia pietonala, astfel ca iti va permite sa ajungi la destinatie fara a intampina dificultati. De asemnea Samsung Gear S este un smartwatch companion pentru mentinerea sanatatii sale, intrucat are integrata in componenta sa functia Health care te va antrena in permanenta prin exercitii fizice .

Samsung Gear S, un smartwatch purtat la costum?

Cu siguranta Gear S este ceasul inteligent care poate fi purtat chiar si in cadrul unei tinute vestimentare extrem de elegante. Datorita ecranului curbat, cat si a designului per total, acest dispozitiv este un partener de incredere al  costumelor barbatesti, tocmai de aceea el este folosit mai ales de catre cei care activeaza in domeniul business.

Atunci cand spui smartwatch, spui Badabum.ro intrucat doar aici te asteapta o gama sortimentala de ceasuri inteligente pregatite pentru a te sustine in activitatile tale de zi cu zi!

Ce avantaje ai daca vei comanda online un smartwatch Samsung Gear S?

Desigur, primul avantaj este acela ce vei avea o gama sortimentala de ceasuri inteligente la dispozitie, iar in acest sent iti vei gasi rapid modelul preferat. In al doilea rand, badabum.ro iti pune la dispozitie shoppingul online , o maniera optima pentru a reduce energie, timp si bani. Desigur, nu poti uita nici faptul ca in online gasesti cele mai bune oferte de pret, iar cel care dispune de reduceri periodice este magazinul online Badabum.ro

Mai mult decat atat, daca vei alege sa achizitonezi un smartwatch de pe badabum.ro atunci echipa magazinului te va premia cu :

  • Transportul gratuit in Bucuresti
  • Plata prin P.O.S mobil direct la domiciliu
  • Returnarea produsului in cazul in care el nu indeplinesti anumite criterii prestabilite
  • Livrarea rapida chiar la tine acasa

Pentru a comanda online un smartwatch de ultima generatie, intra pe badabum.ro sau daca doresti sa incerci comanda telefonica, foloseste numarul de contact 0372.88.77.22! De asemenea, pe cei de la Badabum ii mai poti gasi si la sediul Bucuresti, Sector 3, Splaiul Unirii nr. 313, Parter B (in incinta ICPE) sau pe adresa de e-mail comenzi@badabum.ro

Exprima-ti propriul stil purtand cu nonsalanta cel mai inteligent  smartwatch, Samsung Gear S!