Impresionati fiind de noua directiva a consumatorului de a se orienta catre piata obiectelor de lux, implicit a telefoanele premium, reprezentantii Vertu in Romania au declarat faptul ca Vertu Aster este telefonul de lux care detine in spate o intreaga poveste de creatie! Chiar daca nu este un telefon lance in varful tehnologiei, cu siguranta este un un telefon care atrage prin calitatea de top, designul unic si luxul suprem! 🙂

Vertu Aster – telefonul oamenilor bogati!

vertu aster

Cu un look premium si o performanta pe masura, Vertu Aster vine cu un display de 4,7 inchi Full HD, carcasa obtinuta din titan si margini imbracate in piele de cea  mai buna calitate! Este evident ca nu oricine poate cumpara un telefon Vertu Aster, intrucat pretul sau reflecta motivul pentru care terminalul este cunoscut si sub numele “telefonul-bijuterie al celor bogati”! Calitatea este una ireprosabila, intrucat Vertu Aster este asamblat manual de artizanul experimentat, include ecran din cristal de safir, iar serviciile personalizate fac ca produsul finit sa fie exclusivist in lume!

De asemenea, smartphone-ul Vertu imbina design-ul deosebit cu modalitatea facila de utilizare, motiv pentru care oricine il poate folosi cu usurinta, oriunde in lume! Pentru Vertu ideea de a lansa pe piata un telefon care deschide o revolutie pe piata telefoniei mobile, pare sa fi fost un proiect de succes, deoarece ultimele sondaje au demonstrat faptul ca numarul vanzarilor este intr-o continua crestere!

Cei care doresc sa se prezinte in societate cu un telefon marca Vertu, pot alege modelul Aster – o adevarata piesa de legenda a producatorului britanic recunoscut la nivel mondial!

Despre Vertu

Ceea ce se mai poate despre producatorul britanic Vertu este faptul ca el este prezent in peste 66 de tari, iar telefoanele sale de lux sunt binecunoscute la nivel mondial! Avand o colaborarea armonioasa cu importatorul autorizat Novicio Luxury Division, Vertu a reusit sa aduca in Romania toate modele de telefoane premium pe care le produce in Anglia, iar toti cei care doresc sa testeze cele mai valoaroase gadgeturi ale momentului pot veni in showroom-ul aflat pe  str. Putul lui Zamfir, nr. 37, Bucuresti!

###