vexio-logoDrujbele existente in selectiile magazinului online Vexio.ro sunt si pe benzina (motoferastraie), si electrice (ferastraie electrice). Si dintr-o categorie, si din alta, exista cateva produse aflate in promotie, dar acest lucru vine doar ca o reducere suplimentara a unui pret care oricum era accesibil. Vexio.ro incearca, astfel, sa incurajeze pe toti cei care vor sa faca munci de vara (altfel, epuzizante) si sa aiba o unealta puternica la indemana pentru gradina lor, pentru gospodaria lor.

Drujbele au atat destinatie profesionala, cat si destinatie casnica. Trunchiurile de lemn se taie foarte usor, la fel cum se poate sculpta si in gheata, pentru hobby-urile mai neobisnuite in Romania. Desi drujbele puternice sunt motoferastraiele pe benzina, multi oameni prefera drujbele electrice, care pot taia, la randul lor, cherestea, mici pomi, sau busteni de diametru mai mic.

Raportul bun dintre calitate si pret la drujbele comandate de pe Vexio.ro

drujba

Pentru rezistenta ridicata a unei drujbe, si pentru ergonomia oferita, precum si pentru emisiile poluante reduse in cazul celor pe benzina si pentru silentiozitatea dovedita in cazul celor electrice, pretul ar trebui sa fie unul destul de ridicat, insa in mediul online, preturile sunt accesibile. Nici Vexio.ro nu ignora legile online-ului, si practica un nivel accesibil de pret. Suplimentar, isi asuma si promotii cu care sa vina in fata clientilor. Promotiile sunt la urmatoarele drujbe pe benzina:

  • 2 de la celebrul producator Husqvarna (motoferastrau de 1,9 CP sau de 2 CP)
  • 2 de la Ruris (1 CP sau 2,7 CP)
  • 2 de la Hecht (2,7 CP sau 3 CP)

Acestea sunt bune inclusiv pentru curatatul copacilor, care poate fi o activitate chiar silentioasa, care sa implice un efort mic. Iata pentru ce sunt bune drujbele. Iar pe Vexio.ro, acestea prezinta caracteristici bune si un pret accesibil.

Orice drujba care este de vanzare pe Vexio.ro are componente rezistente

Deoarece magazinul Vexio.ro importa drujbele de la producatori celebri pentru calitatea conferita uneltelor de acest tip, orice comanda efectuata va aduce la adresa dorita drujbe cu componente rezistente:

  • Lant rezistent din otel – se uzeaza cel mai rapid, dar fiindca se garanteaza pentru calitatea lantului, acesta va dura mai mult pana se va toci
  • Motor fiabil – motorul este, de obicei, in 2 timpi, pentru un consum redus de carburant; motorul drujbei nu este pretentios cand vine vorba de ulei
  • Maner ergonomic si solid – pentru o manevrabilitate superioara, pentru o eficienta a taiatului chiar si in pozitii dificile; greutatea drujbei aflata sub tensiune va putea fi suportata de maner fara nicio problema
  • Sistem antivibratii – este indispensabil uneltelor de acest tip

Nu mai putin de 70 de drujbe (pe benzina si electrice) sunt infatisate in portofoliul de produse al magazinului online Vexio.ro. Asadar, pentru fiecare preferinta de producator, de aspect si de functionalitate, exista drujbe de vanzare, la pret bun, accesibil.

Compania care detine magazinul online Vexio.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0374.477.111, sau prin trimiterea unui e-mail la oricare dintre adresele office@vexio.ro sau comenzi@vexio.ro.