de ce sa folosesti o drujbaVexio.ro este magazinul online fondat in vara anului 2008 care achizitioneaza si comercializeaza articole si produse necesare uzului casnic si profesional. Vexio.ro a devenit intr-un timp scurt de la lansare un lider pe piata produselor de casa si gradina avand in modele de ustensile nou lansate precum: generatoare, drujbe electrice si motofierastraie, masini de gaurit .

Magazinul online Vexio.ro va ofera diverse modele de drujbe la preturi pentru orice buzunar.Primavara si vara este necesara folosirea unei drujbe sau a unui motofiestrau in gradina pentru a toaleta pomii, arbustii si gardurile vii. O gradina frumoasa si ingrijita este un mic colt de rai pe care vi-l puteti amenaja chiar in propria locuinta, drujbele si motofierastraiele comercializate de vexio.ro fiind un real ajutor pentru dumneavoastra.

Categorii de modele de drujbe electrice de la Vexio.ro

logo vexioIn functie de activitatea pe care va urma sa o intreprindeti puteti alege din urmatoarele modele din magazinul online Vexio.ro:

  • Drujbe de uz casnic si pentru diverse hobbyuri care au o greutate mai mica si o putere mai mica. Sunt recomandate pentru activitatile casnice fiind utilizate ocazional.
  • Drujba profesionala este create special pentru cei care lureaza in domeniul forestier sau domeniul constructiilor. Aceste drujbe pot functiona pana la 16 ore pe zi.
  • Drujba pentru elagaj este drujba recomandata pentru toaletarea pomilor si este foarte utila in curtea oricarei persoane dar si pentru uz profesional.
  • Drujbele semiprofesionale sunt considerate drujbe intermediare deoarece imbina uzul casnic cu cel profesional.

Criterii de alegere pentru o drujba electrica de calitate

Pentru a alege drujba electrica buna trebuie sa tineti cont de trei criterii: modul de alimentare ( motor pe benzina sau cu acumulatori), lungimea lamelei pentru taierea pomilor si puterea motorului ( alegeti in functie de experienta dumneavoastra in utilizarea acestui motofierastrau).

Stihl, Ruris, Stern , brandurile celor mai bune drujbe electrice

Vexio.ro va pune la dispozitie o varietate de drujbe si motofierastraie electrice produse sub branduri ca Ruris un brand romanesc,Stern, brand austriac si Stihl,cel mai bun brand care a castigat increderea oamenilor in timp datorita durabilitatii si a eficientei produsului.

Drujba electrica Stihl este una dintre drujbele performante si durabile in timp creata pentru uz casnic dar si pentru uz profesional. Drujbele fabricate de de Stihl au intre 15000-2800 W,lucreaza destul de economic si au un numar redus de vibratii . Lungimea lamelei este de 400 mm permitandu-va astfel sa o utilizati in orice situatie.

O alta drujba electrica pe care o puteti alege este drujba electrica Stern , drujba care poate fi alimentata cu benzina si utilizata atat in uz casnic cat si profesional.

Drujba electrica romaneasca Ruris este o drujba care poate fi utilizata mai ales pentru a toaleta pomii.

Intrati pe Vexio.ro si alegeti orice model de drujba produs de cele trei branduri si contactati echipa magazinului la numarul de telefon 0374477111 sau la adresa de email comenzi @vexio.ro pentru a va rezerva, comanda sau a pune intrebari despre produsul dorit.