compresor aerVexio.ro este un magazine online, care comercializeaza si livreaza pe intreg teritoriul Romaniei laptopuri si accesorii, componente de calculator, aparate foto si video, sisteme audio, electrocasnice, scule si unelte pentru gradinarit sau sisteme de supraveghere video.

De curand, Vexio.ro a lansat o noua gama de compresoare cu aer, care contine cateva zeci de modele diferite, ale caror preturi de achizitie sunt accesibile fata de cele practicate de restul pietei.

Preturile compresoarelor cu aer variaza de la articol la articol in functie de brand-ul producator, de dimensiuni, de numarul de pistoane din dotare si de volumul rezervoarelor.

Lansand o gama generoasa de astfel de echipamente, echipa Vexio.ro are drept ideal faptul de a multumi necesitatile si bugetele unui public tinta cat mai larg.

In stocul pus la dispozitie de acest magazin sunt disponibile atat compresoare auto, care datorita dimensiunilor mici nu ocupa mult spatiu la depozitare, ceea ce inseamna ca se pot transporta cu usurinta in portbagajul unei masini, cat si compresoare de dimensiuni mari, ideale uzului industrial.

 

Ce modele de compresoare furnizeaza Vexio.ro?

compresor autoCompresoarele din oferta magazinului online Vexio.ro sunt disponibile in mai multe variante:

  • Compresoare cu aer
  • Compresoare auto
  • Compresoare cu surub
  • Compresoare cu doua pistoane
  • Compresoare cu rezervoare de 500 de litri

compresoare aerCompresoarele cu rezervoare mari sunt dotate fie cu motoare monofazate, fie cu motoare trifazate. Aceste echipamente au mai multe trepte de compresie si au un grad mare de aplicabilitate. Astfel, compresoarele cu rezervoare de 500 de litri sunt niste echipamente indispensabile vulcanizarilor sau service-urilor auto. De asemenea, acestea se pot folosi in constructii sau in productia industriala. Aceste tipuri de echipamente sunt prevazute cu 2 pistoane, protectii termice, suporti anti-derapanti, au un nivel de zgomot redus si sunt ideale in reconditionarile de tapiterie sau de mobilier. Deopotriva inlesnesc munca unui vopsitor sau actioneaza sculele pneumatice.

Compresoarele auto se alimenteaza de la bricheta masinii si au functii care opresc in mod automat functionarea atunci cand nu mai este necesara umflarea. Avand in vedere ca sunt dotate cu cadrane illuminate, este posibila utilizarea lor si in timpul noptii.

Compresoarele cu rezervoare de 50 de litri sunt dotate cu pistoane, functioneaza pe curent electric, sunt prevazute cu roti care usureaza mutarea echipamentului dintr-un loc in altul si lucreaza la presiunea de 8 Bar.

Atunci cand urmeaza sa va cumparati un compresor se recomanda sa tineti cont de doua aspecte: presiunea debitului aspirat si presiunea debitului refulat.

In cazul in care aveti nevoie de un compresor pe care il veti folosi intr-un spatiu interior, se recomanda sa optati pentru un model care functioneaza cu energie electrica intrucat acesta nu emana noxe.

 

Cum se poate intra in posesia unui compresor cu aer de la Vexio.ro?

Avantajul magazinelor online consta in faptul ca le ofera clientilor sai o modalitate de cumparare rapida.

Aceasta presupune efectuarea unei comenzi online si nu a unei deplasari cu pretul combustibilului sau al timpului consumat. Comanda online se plaseaza direct pe site de pe orice computer. Astfel, in loc sa bateti drumurile, puteti sa va bucurati de confortul propriului camin in timp ce va faceti cumparaturile.

Daca nu cunoasteti ce tip de compresor ar raspunde necesitatilor dumneavoastra, un reprezentant Vexio.ro va ofera consiliere profesionista la numarul de telefon 0374477111.